KARPOS LOT RAIN – SPOĽAHLIVÁ OCHRANA V KAŽDOM POČASÍ Outdoorová bunda Lot Rain ponúka špičkovú ochranu pred nepriaznivým počasím v akomkoľvek ročnom období. Vyrobená z ultraľahkého nylonového materiálu s vodným stĺpcom 20 000 mm a priedušnosťou 15 00... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
220,00 €
140,71 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

KARPOS LOT RAIN – SPOĽAHLIVÁ OCHRANA V KAŽDOM POČASÍ

Outdoorová bunda Lot Rain ponúka špičkovú ochranu pred nepriaznivým počasím v akomkoľvek ročnom období. Vyrobená z ultraľahkého nylonového materiálu s vodným stĺpcom 20 000 mm a priedušnosťou 15 000 g/m²/24 hod, zaručuje komfort aj pri silnom daždi, snežení či veterných podmienkach. Tento technicky pokročilý materiál poskytuje optimálnu kombináciu odolnosti proti vode a priedušnosti, čím zaisťuje, že zostanete v suchu a pohodlí aj pri dlhodobom nosení.

Bunda je navrhnutá pre maximálnu funkčnosť pri aktívnom pohybe. Pre lepšiu ventiláciu a ochranu pred väčším roztváraním bundy v rozopnutom stave je vybavená tenkým pásikom s patentným gombíkom. Lot Rain je ideálna na trailový beh, turistiku, skialpinizmus, horskú cyklistiku, ale aj na bežné nosenie do mesta či prírody. Jej kompaktnosť je kľúčovou výhodou – môžeš ju jednoducho zbaliť do vlastného vrecka, čím dosiahne veľkosť dlane.

KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI

  • Ultraľahký nylonový materiál s membránou Gelanots UltraLightShell poskytuje vynikajúcu ochranu pred vodou a vetrom, pričom zachováva priedušnosť, ktorá znižuje riziko prehriatia pri športovaní.
  • Kapucňa je vybavená pružným lemom a sťahujúcou šnúrkou, ktoré udržiavajú tvár chránenú pred vetrom a dažďom, zatiaľ čo pevný štít poskytuje lepšiu ochranu a viditeľnosť.
  • Predná časť bundy je vybavená vysokokvalitným vodeodolným YKK® zipsom, ktorý je chránený vnútornou légou pre ešte lepšiu ochranu pred vlhkosťou. Zips má aj garáž pre ochranu brady.
  • Dve predné vrecká s vodeodolnýmiYKK® zipsami poskytujú bezpečné uloženie drobností aj v nepriaznivom počasí. Pravé vrecko je navyše vybavené dvojcestným zipsom a slúži aj ako obal na zbalenie bundy do malých rozmerov.
  • Všetky švy na bunde sú lepené, čo zaručuje maximálnu odolnosť proti prenikaniu vody.
  • Manžety na rukávoch sú tvarované bez stehov, čím zvyšujú ochranu pred vetrom a chladom.
  • Sťahujúca šnúrka v páse umožňuje individuálne prispôsobenie bundy a zabraňuje prenikaniu vetra dovnútra.
  • Univerzálne využitie: Bunda je ideálna nielen na náročné outdoorové aktivity, ale aj na bežné nosenie počas nepriaznivého počasia.
  • Nízka hmotnosť: S hmotnosťou len 180 gramov je táto bunda extrémne ľahká a ľahko prenosná, čo z nej robí neodmysliteľnú súčasť výbavy pre každého, kto hľadá efektívnu ochranu bez kompromisov.

GELANOTS ULTRALIGHTSHELL

Tenká polyuretánová membrána od spoločnosti Toyota Tsusho poskytuje vynikajúcu odolnosť voči vetru a vode. Taktiež je mimoriadne priedušná, vďaka čomu sa minimalizuje hromadenie vlhkosti. Všetky tieto vlastnosti si zachováva aj počas dlhotrvajúcich outdoorových aktivít.

KARPOS

Karpos je talianska športová značka, ktorá sa špecializuje na outdoorové oblečenie a vybavenie. Bola založená v roku 2007 a je súčasťou spoločnosti Manifattura Valcismon, ktorá má dlhoročné skúsenosti v textilnom priemysle. Karpos sa zameriava na vysokokvalitné produkty pre aktivity ako horolezectvo, turistika, skialpinizmus, MTB a beh v prírode. Značka je známa inovatívnym dizajnom, technickými materiálmi a dôrazom na funkčnosť a komfort, vďaka čomu si ju obľúbilo už mnoho outdoorových nadšencov.