Zateplený cyklistický dres Sportful Bodyfit Pro Thermal bol špeciálne navrhnutý pre profesionálnych cyklistov ako tréningový dres v prechodnom období. Vďaka použitým materiálom ho možno nosiť samostatne alebo pri nižších teplotách spolu s ďalšími vrs... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
119,90 €
105,51 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Zateplený cyklistický dres Sportful Bodyfit Pro Thermal bol špeciálne navrhnutý pre profesionálnych cyklistov ako tréningový dres v prechodnom období. Vďaka použitým materiálom ho možno nosiť samostatne alebo pri nižších teplotách spolu s ďalšími vrstvami oblečenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Na prednej a zadnej strane dresu sa nachádza dvojitá vrstva polyesterového materiálu s tenkou česanou vrstvou na vnútornej strane, ktorá zabezpečuje lepšiu údržbu tepla a komfort.
  • Rukávy sú vyrobené z elastického polyesterového materiálu s tenkou česanou vnútornou vrstvou, ktorý poskytuje optimálnu údržbu tepla a flexibilitu.
  • Bezlemové neopracované ukončenia rukávov zaiťujú väčší komfort a lepšie sedenie sa tele.
  • Kombinácia špeciálnej konštrukcii Bodyfit a pretekárskeho strihu zabezpečuje vynikajúcu ergonómiu a aerodynamiku aj pri dynamickom jazdení.
  • Elastický lem v zadnej dolnej časti dresu zabraňuje jeho posúvaniu počas jazdy a zaručuje stabilitu.
  • Kvalitný YKK® Vislon® zips s vonkajšou légou zabezpečuje lepšiu ochranu pred vetrom a chladom a zlepšuje estetický vzhľad dresu.
  • na zadnej strane dresu sa nachádzajú tri priestranné vrecká s klinom pre zvýšenie kapacity. Vďaka klinom ponúkajú vrecká väčšiu flexibilitu pri plnom naložení, pričom dres zostáva stabilný a aerodynamický. 
  • Teplotný rozsah: 10°C až 20°C

SPORTFUL

Sportful je renomovaná talianska značka, ktorá sa špecializuje na výrobu oblečenia pre bežecké lyžovanie, cyklistiku, beh a outdoorové aktivity. V oblasti cyklistiky vyvíja produkty pre rôzne disciplíny vrátane cestnej cyklistiky, MTB a gravelu. Sportful dlhodobo spolupracuje s profesionálnymi cyklistickými tímami a jazdcami, vrátane World Tour tímov ako Tinkoff Saxo, Bahrain Merida, Trek Segafredo a Red Bull Bora Hansgrohe, ako aj národných tímov vrátane talianskeho. Táto spolupráca umožňuje testovanie produktov v náročných podmienkach profesionálnych pretekov a zapojenie jazdcov do vývoja nových produktov. Medzi jazdcov, s ktorými spolupracoval alebo spolupracuje aj v súčasnosti patria napr. Peter Sagan, Alberto Contador, Vincenzo Nibali, Rafał Majka a Primož Roglič. Sportful sa taktiež zameriava na environmentálnu udržateľnosť, využívanie recyklovaných materiálov a ekologicky šetrné výrobné procesy.