UNIVERZÁLNA BUNDA NA JESEŇ, ZIMU Outdoorová bunda Karpos Marmarole ponúka jedinečnú kombináciu štýlu a funkčnosti, ktorá zaručuje komfort počas chladných jesenných a zimných dní. Táto prešívaná bunda je skvelou voľbou na turistiku aj každodenné nosen... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
200,00 €
176,00 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

UNIVERZÁLNA BUNDA NA JESEŇ, ZIMU

Outdoorová bunda Karpos Marmarole ponúka jedinečnú kombináciu štýlu a funkčnosti, ktorá zaručuje komfort počas chladných jesenných a zimných dní. Táto prešívaná bunda je skvelou voľbou na turistiku aj každodenné nosenie. Poskytuje spoľahlivú ochranu pred vetrom a vynikajúcu tepelnú izoláciu, pričom jej moderný dizajn a praktické vlastnosti ju robia ideálnou na hory aj do mesta.

KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI

  • Ultraľahký, 30-denierový materiál Pertex Quantum® použitý na trupe bundy a kapucni poskytuje vysokú odolnosť proti vetru a vynikajúcu priedušnosť, čím sa predchádza prehriatiu počas aktívneho pohybu. Tento materiál je známy svojou nízkou hmotnosťou, takže bunda zostáva ľahká a pohodlná na nosenie, čo umožňuje dlhodobý komfort bez obmedzenia pohybu.
  • Syntetická izolácia K-Synthetic Down Micro dokáže udržať teplo aj v tých najchladnejších podmienkach, či už si na vrcholovej túre alebo prechádzke v meste.
  • Kapucňa aj rukávy sú ukončené elastickým lemovaním, ktoré zabezpečuje, že bunda prilieha k telu a minimalizuje straty tepla. Elastické prvky tiež zabraňujú prenikaniu studeného vzduchu a zároveň zabezpečujú pohodlie pri pohybe. Kapucňa sa prispôsobí hlave bez zbytočného tlaku, čo je dôležité počas intenzívnych outdoorových aktivít, kedy potrebuješ flexibilitu a ochranu zároveň.
  • Predný kvalitný YKK® zips umožňuje rýchle a plynulé zapínanie aj s nasadenými rukavicami. Zips je doplnený o vnútornú légu, ktorá chráni pred prenikaním studeného vzduchu a zlepšuje celkový tepelný komfort. 
  • Dve vrecká na prednej strane bundy sú navrhnuté s neviditeľnými zipsami, čím si zachovávajú čistý a uhladený dizajn. Ich umiestnenie je praktické a umožňuje bezpečné uloženie menších predmetov, ako sú kľúče, telefón či iné nevyhnutnosti. Okrem toho sú k dispozícii dve veľkokapacitné vnútorné vrecká, ideálne na uloženie väčších predmetov.
  • Bunda je navrhnutá s úzkym, ale nie príliš tesným strihom (Dynamic Fit), ktorý zvýrazňuje postavu bez obmedzenia pohybu, čo z nejrobí ideálny kúsok na dynamické outdoor aktivity, ako aj na bežné nosenie v meste.

KARPOS

Karpos je talianska športová značka, ktorá sa špecializuje na outdoorové oblečenie a vybavenie. Bola založená v roku 2007 a je súčasťou spoločnosti Manifattura Valcismon, ktorá má dlhoročné skúsenosti v textilnom priemysle. Karpos sa zameriava na vysokokvalitné produkty pre aktivity ako horolezectvo, turistika, skialpinizmus, MTB a beh v prírode. Značka je známa inovatívnym dizajnom, technickými materiálmi a dôrazom na funkčnosť a komfort, vďaka čomu si ju obľúbilo už mnoho outdoorových nadšencov.