Karpos Alagna Down Dámska Bunda Fandango Pink/Jungle Green

Izolačná bunda bez kompromisov  Zimná outdoor bunda Karpos Alagna Down predstavuje dokonalé spojenie špičkových materiálov a technológií, ktoré zabezpečujú výnimočnú izoláciu a ochranu aj v extrémnych podmienkach. Táto páperová bunda je skvelou voľbo... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
320,00 €
281,60 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Izolačná bunda bez kompromisov 

Zimná outdoor bunda Karpos Alagna Down predstavuje dokonalé spojenie špičkových materiálov a technológií, ktoré zabezpečujú výnimočnú izoláciu a ochranu aj v extrémnych podmienkach. Táto páperová bunda je skvelou voľbou pre všetkých, ktorí potrebujú ľahkú, spoľahlivú izolačnú vrstvu na skialp, turistiku, lyžovanie či zimné prechádzky v meste, pričom ocenia jej všestrannosť, odolnosť, kompaktnosť a minimalistický dizajn. 

Kľúčové vlastnosti: 

  • Vonkajšia vrstva bundy je vyhotovená z nylonového materiálu Pertex® Quantum s DWR úpravou (bez obsahu PFC), ktorá odpudzuje vodu a zvyšuje odolnosť voči poveternostným vplyvom. Pertex® Quantum poskytuje optimálnu ochranu pred vetrom a zachováva nízku hmotnosť bundy. 
  • Výplň bundy je tvorená jedným z najkvalitnejších izolačných materiálov na trhu - kačacím páperím v pomere 90/10 s plnivosťou 800 cuin. Toto páperie je ošetrené špeciálnou DWR úpravou, ktorá zabezpečuje, že si zachová svoje izolačné schopnosti aj pri vysokej vlhkosti. Takto ošetrené páperie poskytuje spoľahlivú ochranu proti chladu a zaručuje dlhodobý komfort aj v náročných podmienkach.
  • Na spodnej strane rukávov sa nachádza elastická tkanina s jemne česaným povrchom, ktorá zvyšuje priedušnosť a zabraňuje hromadeniu vlhkosti. 
  • Tvarovaná kapucňa so sťahovacou šnúrkou zaručuje spoľahlivú ochranu hlavy a krku pred chladom a vetrom.
  • Predný dvojcestný zips YKK® umožňuje pohodlné odvetranie a manipuláciu aj pri nosení horolezeckého postroja.
  • Dve vrecká na prednej strane bundy sú uzatvárateľné YKK® zipsami. Vďaka ich vyššiemu umiestneniu sú ľahko prístupné aj pri nosení postroja alebo batohu.
  • Spodný lem bundy je nastaviteľný pomocou šnúrky, čo umožňuje prispôsobenie tesnosti podľa aktuálnych podmienok a zvyšuje ochranu pred vetrom.
  • Manžety rukávov sú ukončené elastickým lemom, čo prispieva k lepšiemu držaniu tepla a komfortu.
  • Vďaka svojej kompaktnosti a priloženému obalu so sťahovacou šnúrkou je možné bundu ľahko zbaliť a prenášať v batohu.
  • Bunda je navrhnutá s úzkym, ale nie príliš tesným strihom (Dynamic Fit), ktorý zvýrazňuje postavu bez obmedzenia pohybu, čo z nej robí ideálny kúsok na dynamické outdoor aktivity, ako aj na bežné nosenie v meste.

KARPOS

Karpos je talianska športová značka, ktorá sa špecializuje na outdoorové oblečenie a vybavenie. Bola založená v roku 2007 a je súčasťou spoločnosti Manifattura Valcismon, ktorá má dlhoročné skúsenosti v textilnom priemysle. Karpos sa zameriava na vysokokvalitné produkty pre aktivity ako horolezectvo, turistika, skialpinizmus, MTB a beh v prírode. Značka je známa inovatívnym dizajnom, technickými materiálmi a dôrazom na funkčnosť a komfort, vďaka čomu si ju obľúbilo už mnoho outdoorových nadšencov.