Velúrové nohavice Karpos Abete Evo sú dokonalou kombináciou funkčnosti a štýlu pre prechodné a zimné obdobie. Ich jedinečný dizajn ponúka komfort a voľnosť pohybu pri rôznych outdoorových aktivitách, vrátane lezenia, turistiky či voľnočasových prechá... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
130,00 €
114,40 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Velúrové nohavice Karpos Abete Evo sú dokonalou kombináciou funkčnosti a štýlu pre prechodné a zimné obdobie. Ich jedinečný dizajn ponúka komfort a voľnosť pohybu pri rôznych outdoorových aktivitách, vrátane lezenia, turistiky či voľnočasových prechádzok v prírode. Hebký velúrový materiál poskytuje príjemný pocit na pokožke, a zároveň zabezpečuje dostatočné teplo počas chladnejších dní. Vďaka elastickému pásu a premyslenému strihu nohavice sedia pohodlne na tele bez obmedzovania pohybu. Ideálne pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé a štýlové nohavice pre outdoorové dobrodružstvá, ale aj bežné nosenie.

KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI

  • Nohavice sú vyrobené z príjemného velúru, ktorý ponúka mäkkosť a teplo aj v chladnejších podmienkach, pričom poskytuje pocit komfortu pri dlhodobom nosení.
  • Praktický elastický pás zaisťuje pohodlné nosenie, prispôsobí sa rôznym typom postavy a je vybavený dvoma patentnými gombíkmi pre bezpečné a jednoduché zapínanie.
  • Nohavice sú vybavené dvomi prednými a dvomi zadnými otvorenými vreckami, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru na drobné predmety. Vrecká sú navyše umiestnené tak, aby boli ľahko prístupné aj pri nosení horolezeckého postroja, čo zvyšuje ich praktickosť pri outdoorových aktivitách, najmä pri lezení alebo ferratách.
  • Nohavice sú navrhnuté s úzkym, ale nie príliš tesným strihom, ktorý zvýrazňuje postavu bez obmedzenia pohybu, čo z nich robí ideálny kúsok na dynamické aktivity, ako aj na bežné nosenie v meste.

KARPOS

Karpos je talianska športová značka, ktorá sa špecializuje na outdoorové oblečenie a vybavenie. Bola založená v roku 2007 a je súčasťou spoločnosti Manifattura Valcismon, ktorá má dlhoročné skúsenosti v textilnom priemysle. Karpos sa zameriava na vysokokvalitné produkty pre aktivity ako horolezectvo, turistika, skialpinizmus, MTB a beh v prírode. Značka je známa inovatívnym dizajnom, technickými materiálmi a dôrazom na funkčnosť a komfort, vďaka čomu si ju obľúbilo už mnoho outdoorových nadšencov.