Skialpové podkolienky Karpos Alagna Merino Podkolienky Karpos Alagna Merino boli vytvorené pre skialpinistov , ktorí potrebujú maximálnu ochranu a pohodlie v náročných zimných podmienkach . Vďaka svojmu prepracovanému dizajnu a vysoko kvalitným mater... Zobraziť viac
Dostupnosť: 4-14 dní
35,00 €
30,80 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Skialpové podkolienky Karpos Alagna Merino

Podkolienky Karpos Alagna Merino boli vytvorené pre skialpinistov, ktorí potrebujú maximálnu ochranu a pohodlie v náročných zimných podmienkach. Vďaka svojmu prepracovanému dizajnu a vysoko kvalitným materiálom poskytujú optimálnu podporu pri výstupoch aj zjazdoch. 

Kľúčové vlastnosti

  • Podkolienky kombinujú rôzne prírodné a syntetické materiály, aby poskytovali optimálnu funkčnosť. 46 % podiel polyamidu dodáva podkolienkam potrebnú odolnosť a pružnosť, vďaka čomu sa rýchlo prispôsobia pohybu a minimalizujú opotrebovanie. 37 % merino vlny poskytuje vynikajúce tepelné vlastnosti, reguluje teplotu a prirodzene odvádza vlhkosť, čím udržiava nohy v suchu a pohodlí. S pridaním 15 % polypropylénu zlepšujú podkolienky svoju priedušnosť a schopnosť rýchlo schnúť, čo je dôležité pre zníženie potenia. Zvyšné 2 % elastanu dodávajú podkolienkam pružnosť a zabezpečujú, že zostanú na svojom mieste aj počas náročných výstupov.
  • Elastický piqué úplet na lýtku je navrhnutý tak, aby sa podkolienky prispôsobili každému tvaru nohy bez toho, aby spôsobovali nadmerný tlak. Tento úplet zaručuje, že podkolienky budú držať na mieste aj pri intenzívnom pohybe, čím poskytujú maximálny komfort počas dlhých hodín na snehu.
  • Dodatočné vystuženie v oblasti holene a členku zaisťuje extra ochranu pred tlakom a nárazmi pri nosení lyžiarok. Tento prvok zabraňuje odieraniu a podráždeniu pokožky, čo je obzvlášť dôležité pri dlhších túrach v nerovnom teréne.
  • Päta a špička sú vystužené odolným polypropylénovým materiálom, ktorý poskytuje zvýšenú odolnosť voči oderu a opotrebovaniu.
  • Anatomicky tvarovaná špička je navrhnutá tak, aby sa dokonale prispôsobila tvaru chodidla. Tento dizajn minimalizuje tlak a trenie, čím znižuje riziko tvorby pľuzgierov alebo otlakov, ktoré môžu byť bežným problémom pri dlhodobom nosení lyžiarok.

Karpos

Karpos je talianska športová značka, ktorá sa špecializuje na outdoorové oblečenie a vybavenie. Bola založená v roku 2007 a je súčasťou spoločnosti Manifattura Valcismon, ktorá má dlhoročné skúsenosti v textilnom priemysle. Karpos sa zameriava na vysokokvalitné produkty pre aktivity ako horolezectvo, turistika, skialpinizmus, MTB a beh v prírode. Značka je známa inovatívnym dizajnom, technickými materiálmi a dôrazom na funkčnosť a komfort, vďaka čomu si ju obľúbilo už mnoho outdoorových nadšencov.