Karpos Lastei Active Plus Dámska Bunda Bright W/Midnight

Univerzálna zimná outdoorová bunda  Zimná outdoorová bunda Karpos Lastei Active Plus spája pokročilé materiály a technológie, aby poskytla vysoký stupeň ochrany a komfortu počas zimných aktivít. Ideálna na horskú turistiku , skialpinizmus , lyžovanie... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
260,00 €
228,80 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Univerzálna zimná outdoorová bunda 

Zimná outdoorová bunda Karpos Lastei Active Plus spája pokročilé materiály a technológie, aby poskytla vysoký stupeň ochrany a komfortu počas zimných aktivít. Ideálna na horskú turistiku, skialpinizmus, lyžovanie či iné outdoorové výzvy, táto bunda v sebe ukrýva prepracované detaily, ktoré vám umožnia čeliť nepriaznivému počasiu bez kompromisov. Kombinácia vodoodolných materiálov, hybridnej izolácie a úzkeho dynamického strihu zaručuje, že budete pripravení na akékoľvek podmienky, ktoré vás v zime čakajú.

Kľúčové vlastnosti:

  • Povrchová úprava DWR (Durable Water Repellent) pomáha efektívne odpudzovať vodu a špinu z povrchu bundy, čo zvyšuje jej odolnosť a predlžuje životnosť materiálov aj v náročných podmienkach. Vďaka tejto vrstve zostáva bunda suchá aj pri miernom daždi alebo snežení.
  • Pre najvyššiu ochranu pred vlhkosťou je na ramenách a spodnej časti bundy použitý materiál K-Dry, ktorý odoláva vodnému stĺpcu až 20 000 mm. To znamená, že si môžete byť istí, že do bundy neprenikne voda ani v silnom daždi alebo snehu. Zároveň tento materiál poskytuje ochranu pred vetrom a pomáha udržať vaše telo v teple a suchu.
  • Bunda je vybavená hybridnou izoláciou, ktorá spája dve rôzne technológie pre maximálny tepelný komfort. Na rukávoch, kapucni, bokoch a spodnej časti je použitý PrimaLoft® Silver Active 100 – ľahká, vysoko funkčná izolácia, ktorá zaručuje výbornú tepelnú ochranu bez nadmerného objemu. Na strednej časti tela je použitá K-Synthetic Down Micro, ktorá imituje vlastnosti prírodného peria, no je odolnejšia voči vlhkosti a rýchlo schne, čím udržiava optimálnu teplotu aj v extrémnych podmienkach.
  • Na prednej a zadnej časti bundy sa nachádza priedušný materiál Pertex Quantum®, ktorý poskytuje vynikajúcu ochranu pred vetrom, no zároveň umožňuje efektívnu cirkuláciu vzduchu. Vďaka tomu nedochádza k prehrievaniu, čo je kľúčové počas intenzívnych aktivít, kde sa vyžaduje efektívna termoregulácia.
  • Kapucňa bundy je navrhnutá s elastickým prešívaním v strede, čo zlepšuje jej priliehavý tvar a zabezpečuje, že bude pevne držať aj pri pohybe. Dodatočná tepelná vložka zvyšuje komfort a poskytuje dodatočnú ochranu pred chladom. Elastický lem na okrajoch kapucne umožňuje rýchle a jednoduché nastavenie, pričom zamedzuje úniku tepla.
  • Pre vyššiu úroveň tepelného komfortu je vnútorný golier vyrobený z Thermo Fleece materiálu, ktorý príjemne obopne krk a zamedzí vnikaniu studeného vzduchu. Tento materiál je nielen hrejivý, ale aj príjemný na dotyk, čím zabezpečuje pohodlie aj pri dlhšom nosení.
  • Bunda má na prednej strane kvalitný YKK® Vislon® zips, ktorý umožňuje jednoduché a rýchle otváranie bundy. Pre lepšiu ochranu pred vetrom je zips doplnený vnútornou ochrannou légou, ktorá minimalizuje prenikanie chladného vzduchu dovnútra.
  • Dve predné vrecká sú vybavené minimalistickými YKK® zipsami, ktoré sú odolné a spoľahlivé. Tieto vrecká poskytujú dostatok miesta na uloženie drobností, ktoré potrebujete mať po ruke, a zároveň zachovávajú čistý a elegantný vzhľad bundy.
  • Na zakončení rukávov a spodnej časti bundy sú použité elastické lemy, ktoré zaisťujú dokonalé priľnutie a zamedzujú úniku tepla. Spodný lem bundy je navyše nastaviteľný pomocou sťahovacej šnúrky, čo umožňuje prispôsobiť bundu podľa potreby a dosiahnuť optimálny tepelný komfort.

KARPOS

Karpos je talianska športová značka, ktorá sa špecializuje na outdoorové oblečenie a vybavenie. Bola založená v roku 2007 a je súčasťou spoločnosti Manifattura Valcismon, ktorá má dlhoročné skúsenosti v textilnom priemysle. Karpos sa zameriava na vysokokvalitné produkty pre aktivity ako horolezectvo, turistika, skialpinizmus, MTB a beh v prírode. Značka je známa inovatívnym dizajnom, technickými materiálmi a dôrazom na funkčnosť a komfort, vďaka čomu si ju obľúbilo už mnoho outdoorových nadšencov.