Karpos Dinamico Merino 130 Dámsky Dres S Dlhým Rukávom Deco Rose/Black

ZIMNÉ TERMO TRIČKO S DLHÝM RUKÁVOM KARPOS DINAMICO MERINO 130 Termo tričko Karpos Dinamico Merino 130 je ideálnou voľbou pre široké spektrum zimných outdoorových aktivít ako napr. skialpinizmus, turistika, lezenie a MTB. Vďaka vysoko funkčnej zmesi m... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
95,00 €
83,60 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

ZIMNÉ TERMO TRIČKO S DLHÝM RUKÁVOM KARPOS DINAMICO MERINO 130

Termo tričko Karpos Dinamico Merino 130 je ideálnou voľbou pre široké spektrum zimných outdoorových aktivít ako napr. skialpinizmus, turistika, lezenie a MTB. Vďaka vysoko funkčnej zmesi merino vlny a elastanu zabezpečuje optimálny tepelný komfort aj vo vlhkých podmienkach, vynikajúcu priedušnosť, rýchly odvod potu, ochranu pred nepríjemným zápachom, UV žiarením a príjemný pocit na pokožke v každej situácii. 

KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI

  • Tričko je vyrobené z vysoko kvalitnej merino vlny, ktorá je známa svojimi vynikajúcimi termoregulačnými schopnosťami. Táto vlna dokáže udržiavať optimálnu telesnú teplotu, či už v chladných alebo teplejších podmienkach. Zároveň je schopná prirodzene odvádzať pot z povrchu pokožky, čo zaručuje, že zostaneš suchý aj počas fyzicky náročných aktivít. Vďaka svojim antibakteriálnym vlastnostiam bráni vzniku nepríjemných pachov, čím je ideálna pre dlhodobé nosenie. Merino vlna taktiež prirodzene poskytuje ochranu pred škodlivými UV lúčmi. To znamená, že budeš chránený pred slnečným žiarením aj počas dlhých dní na horách alebo v otvorenom teréne, čo znižuje riziko poškodenia pokožky.
  • Vďaka pridaniu elastanu do materiálovej zmesi je tričko dostatočne pružné a prispôsobuje sa každému pohybu tela bez toho, aby ťa akokoľvek obmedzovalo.
  • Tričko je vybavené raglánovými rukávmi, ktoré nemajú švy na pleciach. Tento dizajn nielen zvyšuje pohodlie, ale aj umožňuje maximálnu voľnosť pohybu.
  • Tričko má úzky strih (Body fit), ktorý perfektne obopína telo a zaručuje, že sa počas fyzických aktivít nepohybuje. Tento špeciálny priliehavý strih zároveň zvyšuje efektívnosť odvodu potu a zaisťuje maximálny komfort, keď sa tričko nosí ako prvá vrstva pod ďalším oblečením.
  • Jednotlivé diely sú zošité hladkými hrebeňovými švami, ktoré minimalizujú trenie a podráždenie pokožky, čo zvyšuje pohodlie aj pri dlhodobom nosení trička počas fyzicky náročných aktivít.

KARPOS

Karpos je talianska športová značka, ktorá sa špecializuje na outdoorové oblečenie a vybavenie. Bola založená v roku 2007 a je súčasťou spoločnosti Manifattura Valcismon, ktorá má dlhoročné skúsenosti v textilnom priemysle. Karpos sa zameriava na vysokokvalitné produkty pre aktivity ako horolezectvo, turistika, skialpinizmus, MTB a beh v prírode. Značka je známa inovatívnym dizajnom, technickými materiálmi a dôrazom na funkčnosť a komfort, vďaka čomu si ju obľúbilo už mnoho outdoorových nadšencov.