Karpos Alagna Race sú skialpové podkolienky vytvorené pre profesionálnych skialpinistov a nadšencov, ktorí sa zameriavajú na najlepšie výsledky. Ich inovatívny úplet zabezpečuje ideálne prispôsobenie a podporu počas celého preteku. Vystužené časti ch... Zobraziť viac
Dostupnosť: Informujte sa
30,00 €
26,40 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Karpos Alagna Raceskialpové podkolienky vytvorené pre profesionálnych skialpinistov a nadšencov, ktorí sa zameriavajú na najlepšie výsledky. Ich inovatívny úplet zabezpečuje ideálne prispôsobenie a podporu počas celého preteku. Vystužené časti chránia nohy pred nárazmi, úplet na lýtkach poskytuje kompresiu pre lepší prietok krvi a zosilnená podrážka zaručuje dlhú životnosť a výborný prenos sily. Tieto podkolienky sú nevyhnutným doplnkom pre každého, kto chce dosiahnuť maximálny výkon na skialpových pretekoch.

Kľúčové vlastnosti

  • podkolienky sú vyrobené z kombinácie 65 % polyamidu, 31 % polypropylénu a 4 % elastanu. Tento zmesový úplet je navrhnutý tak, aby poskytoval vynikajúcu priedušnosť, odvod vlhkosti a odolnosť voči oderu, čo je zásadné pri dlhodobom intenzívnom nasadení. Polyamid zaisťuje pevnosť a trvácnosť, polypropylén prispieva k rýchlemu schnutiu a udržuje chodidlá suché, zatiaľ čo elastan zaručuje pružnosť a prispôsobenie sa nohe.
  • špeciálne navrhnutý elastický úplet pevne obopína lýtko, čím zabezpečuje, že podkolienky zostávajú na svojom mieste aj počas intenzívnych pohybov. Tento úplet sa prispôsobuje tvaru nohy a poskytuje kompresiu, ktorá podporuje lepší prietok krvi a znižuje únavu svalov, čo je nevyhnutné pri dlhých výšľapoch alebo rýchlych zjazdoch.
  • zosilnený úplet na holeni a členku poskytuje dodatočnú ochranu pred nárazmi a tlakom spôsobeným pevným obopnutím lyžiarok. Tieto spevnenia minimalizujú riziko vzniku pľuzgierov a chránia citlivé oblasti pred mechanickým poškodením počas rýchlych zmen smeru a intenzívnych aktivít.
  • podrážka, špička a pätová časť sú špeciálne vystužené, aby poskytovali odolnosť voči opotrebovaniu a zvýšenú trvanlivosť pri kontakte s vnútornou stranou lyžiarok. Toto zosilnenie zaručuje maximálny prenos sily pri stúpaní a zjazde, čím prispieva k lepšiemu výkonu a dlhšej životnosti podkolienok.